Previous
Next

BioTech Protein Dessert Bar 50g Batony Białkowe

Indeks 0000006582 Kategoria Batony i żele energetyczne Marka BioTech USA
0/5
BioTech Protein Dessert Bar to dobry wybór dla osób, które chcą zwiększyć spożycie białka w swojej diecie. Baton jest również stosunkowo niskokaloryczny.
6,90 zł
Brutto
Smak
Darmowa dostawa od 199 zł
Gratis do każdego zamówienia
Bezpieczne zakupy
Zwrot do 30 dni

Może spodoba Ci się również

BioTech Protein Dessert Bar 50g


BioTech Protein Dessert Bar to dobry wybór dla osób, które chcą zwiększyć spożycie białka w swojej diecie. Baton jest również stosunkowo niskokaloryczny.

BioTech Protein Dessert Bar to aż 26% protein, które dostarczą Twoim mięśniom budulca do regeneracji uszkodzonych włókien. W batoniku znajdziesz wysokiej jakości koncentrat i izolat białka serwatki. Te dwa rodzaje białka mają nieco inny czas wchłaniania, dzięki czemu proteiny są dostarczane mięśniom przez dłuższy czas. Batonik nie zawiera oleju palmowego, jest też wolny od glutenu. 

Składniki:
w 100 g
Składniki: Porcja (100 g)
Wartość energetyczna 1697 kJ / 408 kcal
Tłuszcz 22 g
- tłuszcze nasycone 16 g
Węglowodany 31 g
- cukry 1.9 g
w tym alkohole wielowodorotlenowe (poliole) 21 g
Błonnik 9.1 g
Białko 24 g
Sól 0.44 g

Składniki: substancje utrzymujące wilgoć [maltitole, glicerol (soja)], polewa [substancja słodząca (maltitole), całkowicie uwodornione tłuszcze roślinne (kokosowy, rzepakowy), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyny)], łuski kakaowe 11%, kawałki czekolady 11% [substancja słodząca (maltitole), masa kakaowa, emulgator: lecytyny (soja), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, naturalny aromat], koncentrat białka serwatki, hydrolizowane białko, koncentrat białka mleka, fruktooligosacharydy, tłuszcz kokosowy, izolat białka serwatki [izolat białka serwatki, emulgator: lecytyny (soja)], woda, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, mąka migdałowa, emulgator: lecytyny (soja), substancja żelująca (karagen), aromaty, substancja konserwująca (sorbinian potasu), stabilizator (chlorek potasu), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol), substancja słodząca (sukraloza).

Wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym mleko, jaja, soję, skorupiaki, dwutlenek siarki i orzechy.

ZOBACZ TAKŻE