Previous
Next

BioTech Citrulline Malate 90kaps. Cytrulina

Indeks 0000003173 Kategoria Aminokwasy Marka BioTech USA
0/5
BioTech Citrulline Malate - dostarczający do organzimu L-cytruliny, która wspomaga leczenie anemii, nadciśnienia tętniczego oraz cukrzycy. Ponadto przyczynia się do poprawy budowy ciała i wytrzymałości organizmu.
44,90 zł
Brutto
Sprawdź inne Aminokwasy
Darmowa dostawa od 199 zł
Gratis do każdego zamówienia
Bezpieczne zakupy
Zwrot do 30 dni

Może spodoba Ci się również

BioTech Citruline Malate


BioTech Citrulline Malate - jest aminokwasem endogennym, którego organizm nie potrafi wyprodukować w wystarczających ilościach szczególnie w czasie większego wysiłku, dlatego uzupełnianie go może być niezbędne. W wyniku synergicznego połączenia cytruliny oraz kwasu jabłkowego powstaje jabłczan cytruliny. Wspomaga ona leczenie anemii, nadciśnienia tętniczego oraz cukrzycy. Ponadto przyczynia się do poprawy budowy ciała i wytrzymałości organizmu. Produkt dzięki swojemu działaniu jest popularny wśród osób trenujących profesjonalnie i amatorsko.


Właściwości:

  • Rozszerza naczynia krwionośne,
  • pomaga zwiększyć przepływ krwi przez mięśnie,
  • korzystnie wpływa na regenerację,
  • przyczynia się do zwiększenia podaży tlenu i składników odżywczych do mięśni,
  • korzystnie wpływa na efekt pompy mięśniowej,
  • wspomaga ochronę przed zakwaszeniem,
  • łagodzi bóle mięśni,
  • wspiera wzrost siły,
  • pomaga zwiększyć wytrzymałość podczas treningu.

Dawkowanie:

Jedną dawkę (2 kapsułki) zażywać raz dziennie, najlepiej na pół godziny przed rozpoczęciem treningu. Popić dużą ilością wody.

Składniki:
w 100 g
Składniki: Porcja (2 kapsułki)
Jabłczan cytruliny (1:1) 2200 mg

Składniki: l-cytrulina (43,4%), kwas jabłkowy (4,34%), otoczka kapsułki [żelatyna, substancja glazurująca (szelak), barwnik (tlenki i wodorotlenki żelaza), regulator kwasowości (wodorotlenek amonu), regulator kwasowości (wodorotlenek potasu)], substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu). Możliwa obecność mleka, jaj, glutenu, soi, skorupiaków, dwutlenku siarki i orzechów.

ZOBACZ TAKŻE